Bridgeclub Helder Alert/De Weijers heeft als locatie
gemeenschapshuis De Weijers
Ter Hofstadlaan 77  Someren. (ingang aan de Avennelaan)
Tel: 0493-492253.

Het Coronavirus houdt ons nog steeds in haar greep. Voorlopig geen bridgen bij onze club.

Zolang het bestuur het niet 100 % veilig vindt kunnen we onze clubactiviteiten niet hervatten.

Stichting “De Weijers” is in overleg met de gemeente over de aanleg van een veilig ventilatiesysteem.

Intussen is de Algemene Ledenvergadering tot nader order uitgesteld, en heeft het bestuur ook besloten voorlopig, zolang we niet kunnen spelen, ook het innen van contributie achterwege te laten.

Jammer, maar niets aan te doen. Als er nieuws is laten we u dat direct weten.

Als u eens wilt komen meedoen bij een van de zittingen, dan gelieve u zich aan te melden als paar bij de betreffende wedstrijdleiding minimaal 3 uur voor aanvang van de zitting.
Wilt u eens komen kijken, dan kan dat vrijblijvend, maar ook even melden bij de aanwezige wedstrijdleiding. Leden worden verzocht tijdig aanwezig te zijn bij de betreffende zittingen.

De club heeft 2 zittingen:

Speeldag                Aanvang      Einde
Woensdagavond 19:30 uur 22:30 uur
Vrijdagmiddag 13:30 uur 16:30 uur

Wintercompetitie 2019-2020 :

Woensdagzitting start op 4 september

Vrijdagzitting start op 30 augustus

Men is verplicht zich tijdig af te melden in de competitie periode.