Bridgeclub Helder Alert/De Weijers heeft als locatie
gemeenschapshuis De Weijers
Ter Hofstadlaan 77  Someren. (ingang aan de Avennelaan)
Tel: 0493-492253.

Zaterdag 16 november organiseerden de gezamenlijke Somerense bridgeclubs  het 15e Parenkampioenschap van Groot Someren.

Het werd een gezellige middag, waarbij de twee eerste plaatsen voor leden van de Lieropse bridgeclub Koliebri waren. Proficiat !

De volledige uitslag vindt u onder het kopje “uitslagen”.

Zaterdag 24 augustus 2019 hebben wij ons 20-jarig jubileum gevierd. Onder het kopje “foto’s jubileumdrive” kunt u zien wat een mooi feest we gehad hebben.

Als u eens wilt komen meedoen bij een van de zittingen, dan gelieve u zich aan te melden als paar bij de betreffende wedstrijdleiding minimaal 3 uur voor aanvang van de zitting.
Wilt u eens komen kijken, dan kan dat vrijblijvend, maar ook even melden bij de aanwezige wedstrijdleiding. Leden worden verzocht tijdig aanwezig te zijn bij de betreffende zittingen.

De club heeft 2 zittingen:

Speeldag                Aanvang      Einde
Woensdagavond 19:30 uur 22:30 uur
Vrijdagmiddag 13:30 uur 16:30 uur

Wintercompetitie 2019-2020 :

Woensdagzitting start op 4 september

Vrijdagzitting start op 30 augustus

Men is verplicht zich tijdig af te melden in de competitie periode.